Tytöt ja pojat - vai saako niin edes sanoa?



Kuvahaun tulos haulle poika ja tyttöMinun nuoruuteni oli mukava. Opiskelin ahkerasti, potkin palloa ja kiekkoa ja tapailin tyttöjä. Luin jännitysromaaneita, vitsailin jätkien kanssa ja kävin kesätöissä. Ja mikä tärkeintä, sain olla poika.

Olin poika, koska kehoni on pojan keho. Kehon mukana minulle syntymässä määräytyi pojan mieli, pojan sielu. Vaimoni on yhtälailla tyttö, tytön sielu tytön kehossa. Kehoja on kahdenlaisia ja näin on kaikilla nisäkkäillä maailmassa. Ei koiralta tai kissaltakaan kysytä, mikä on sukupuoli-identiteettisi. Tytöt ja pojat eivät ole tyttöjä ja poikia kiusallaan vaan koska biologiset ominaisuudet ihmisiä kahteen heimoon jakavat. Ilman näitä biologisia ominaisuuksia ei ihmiskunta olisi selvinnyt yhtä sukupolvea pidemmälle, näiden biologisten ominaisuuksien mukaan ihminen nimittäin lisääntyy. Tyttöys ja poikuus ovat ihmiskunnan perusta ja ainoa mahdollinen jatkumo.

Oriveden kunnanvaltuutetut toimivat edelläkävijöinä koko Suomelle. Sukupuolimoninaisuus trendinä alkaa vihdoin väistyä Suomen päältä ja tolkun ajatukset biologisesti merkittävistä sukupuolen määrääjistä vihdoin palaavat.

Kaikenlaiset muunsukupuoliset ja transseksuaalit vievät tilaa niiltä ihan normaaleilta, terveiltä ihmisiltä. Onko se sitten reilua, että yläasteella luokassa puolet on jotain ihmeellisiä omien sukupuoliensa edustajia ja ne ihan tavalliset tytöt ja pojat jäävät ulkopuolisiksi? Eikä heitäkään sitten saa varmaan tytöiksi ja pojiksi kutsua vaikka haluaisivat. Mitä jos tyttäreni tahtoo käyttää huulipunaa ja poikani harrastaa jääkiekkoa? Kuka heidän puolestaan taistelee, eivät ainakaan nämä sukupuolivähemmistöt. Ja entä sitten minä? Normaali ja rehti, veroja maksava ja työtä tekevä MIES? Enkä minäkään saa mies olla kun joku pieni vähemmistö päättää asettua normaalin binäärin ulkopuolelle. Kaikkialla pitää varoa sanomisiaan tai hipsterit lynkkaavat kuin olisi vakavan rikoksen tehnyt.

Otetaan kaikki Orivedestä mallia ja mahdollistetaan nuorille ja lapsille hyvä elämä, tyttöinä ja poikina!


Jumalan siunausta,
Juhani

Kommentit

  1. Miehet ja naiset takaisin!21. maaliskuuta 2019 klo 8.25

    Olen aivan samaa mieltä kanssasi! On kyllä ihan absurdia, miten nykymaailmassa ei yritetä piilottaa tällaisia poikkeuksia, vaan heitä juhlitaan! Ei minun nuoruudessani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muunsukupuolisia - joita piilotella tai olla piilottelematta - ei ainakaan ole ollut nykyisten aikuisten nuoruudessa.
      Blogikirjoitus tuntuu hieman kärjistävältä, mutta suvaitsevaisuutta tuskin lisääkään se, että tiettyihin tiukkoihin normeihin sopeutumattomat ihmiset eivät katso voivansa olla sukupuolensa edustajia ja lähtevät keksimään sanoille omia merkityksiä. (Normeihin, jotka eivät välttämättä ole muualla kuin henkilön omien korvien välissä.) Sukupuoli on biologinen tosiasia, ei kokemus tai identiteetti. Miksemme siis olisi juuri sellaisia tyttöjä ja poikia kuin olemme.

      Poista

Lähetä kommentti