Koti, perhe ja isänmaa

Kuvahaun tulos haulle jeesus ja suomenlippu
Koti, perhe ja isänmaa! Emmekö enää halua jakaa näitä arvoja tulevaisuuden sukupolville? Globalisoitunut ja suvaitsevainen ikäluokka ei pärjäisi sodassa, jos sellainen kohdallemme kolahtaa. Ei olisi talvisodassa pärjätty, jos Suomen miehet olisivat yhtä hajanainen ja kansainvälistynyt joukko hulttioita kuin tämän vuoden miehet. Sukupuolia on yhtä monta kuin ihmisiä, kuten myös seksuaalisuuksia. Minun nuoruudessani tyydyttiin lääkärin mielipiteeseen eikä lähdetty identiteettiä sen kummemmin pohtimaan. 


Kumma korrelaatio löytyy koulutusjärjestelmästä. Tilastokeskus kertoo, että nuoret ja lapset opiskelevat uskontoa yli 55% vähemmän kuin 30 vuotta sitten. Kristinusko, joka on satoja vuosia ohjannut länsimaisen sivistyksen ja kulttuurin syntyä ja kehitystä. Kristinusko, joka on suomalaisen yhteiskunnan yksilöiden empatian ja moraalin pohjana toiminut niin pitkään, kun Suomi on maana ylipäätään ollut olemassa! Uskonnonvapaus ja valinnanvapaus ovat hyvinvointivaltion pohja, mutta vapautta ei tulisi antaa lapsille, jotka eivät omaa parastaan ymmärrä. Nuorten aivot eivät ole kehittyneet aikuisen aivojen tavoin eivätkä nuoret ylipäätään omaa parastaan ymmärrä. Antaisitko anorektisen teinin näännyttää itsensä kuoliaaksi valinnanvapauden nimissä? Antaisitko yläasteikäisen alkoholisoitua puuttumatta tilanteeseen? En usko että antaisit, en minäkään. Miksi sitten annamme nuorelle mahdollisuuden hylätä Jumala lopullisesti kehittymättömillä aivoilla? Onko oikein, että lapsi joutuu elämään ilman Jumalaa ainoastaan, koska hänen vanhempansa ovat Jumalan hyljänneet?

Kuvahaun tulos haulle ristiJumala tuo elämään selkeyttä ja ohjeita eikä jätä varaa elämän perusarvojen kyseenalaistamiselle. Jos elämänohjeet kuten “Älä tapa” jäävät omien päätösten ja punnitsemisen varaan päädytään tietenkin tilanteeseen, jossa yhä useampi päätyy sinne raamatunvastaisiin lopputulemiin. Ei siitä tule mitään jos nuoret uskottomat pääsevät itse päättämään tappamisistaan!

Suomen hyvinvointivaltio luotiin Jumalalle uskollisten toimesta. Yhtenäinen ja reilu kansa rakensi tämän valtion tyhjästä, siihen ei olisi ilman Jumalan siunausta pystytty. Jos yhä useampi eroaa kirkosta ja pakottaa lapsensa näille arvoille, jäävät Raamatun arvot menneisyyteen ja niin jää myös Suomen asema hyvinvointivaltiona.

Meidän aikuisten vastuulla on varmistaa, että meidän lapsemme ja lapsenlapsemme pystyvät elämään onnellisessa yhteisössä, synnittömässä valtiossa. Tehkäämme siis kaikkemme tätä tavoitellaksemme. Uskonnon opetus pakolliseksi kouluihin kaikille alle 18-vuotiaille ja perinteiset arvot takaisin yhteisen moraalin perustaksi!


Jumalan siunausta,
Juhani

Kommentit